servcii aplicare protectie anticoroziva

Servicii complete de protectie antiabraziva si anticoroziva 

Sta in sarcina noastra sa te ascultam si sa gasim cele mai bune solutii pentru tine. Este de datoria noastra sa iti oferim cele mai bune servicii, optimizate, care sa garanteze calitatea pe termen lung. 

Iti oferim servicii complete, flexibile, care sa raspunda cerintelor proiectelor tale in cel mai eficient mod. Indiferent de industria in care activezi, iti oferim servicii specializate in protectia antiabraziva si protectia anticoroziva, de la prima la ultima etapa a proiectului.

Pentru aplicatiile tale specifice, unice, sustinem eforturile de a identifica cea mai buna solutie sau combinatii de solutii.

Cu peste 70.000 de m2 de protectie anticoroziva si protectie antiabraziva aplicata si peste 50 de proiecte de succes, ne mandrim cu clientii si partenerii nostri, dar mai ales cu indeplinirea angajamentelor noastre. 

services-1

Consultanta permanenta 

Echipele noastre de ingineri dedicati vor lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a va ajuta la reducerea costurilor, si pentru a asigura cea mai buna performanta posibila a produselor aplicate nevoilor dumeavoastra specifice. 

Obtineti cresterea timpului de productie, reducerea timpului acordat actiunilor de mentenanta, costurile acesteia si cresterea gradului de profitabilitate. 

services-4

Sablare industriala

Realizam sablare uscata, umeda sau hidrosablare, in functie de gradul de curatare si rugozitate necesar, tipul suprafetei, mediul de lucru, timpul de executie dorit. Executam atat sablare pentru suprafete metalice cat si pentru suprafete din beton sau caramida, cu scopul indepartarii depunerilor, resturilor, in vederea aplicarii unei protectii anticorozive excelente.

services-2

Aplicarea materialelor

Cu o experienta de peste 20 de ani in aplicarea protectiilor anticorozive, echipa noastra va efectua si coordona toate aspectele legate de proiectele dumneavoastra. Incepand de la programul de control al calitatii pana la aplicarea efectiva a materialelor si mentenanta proiectelor, va stam alaturi cu cele mai bune servicii. 

services-3

Realizarea de protectii combinate

Va oferim combinatii de sisteme de protectie, realizand astfel o rezistanta termica superioara, precum si rezistanta la abraziune a materialului (ceramic sau metalic). Livrarea produselor se realizeaza la sediul clientilor nostri, urmand ca echipa noastra specializata sa efectueze serviciul de aplicare. 

services-3

Monitorizare executii

Echipa de ingineri asigura monitorizarea permanenta a lucrarilor efectuate, prin verificarea resurselor materiale, depozitarea acestora, indeplinirea normelor de securitate si desfasurarea in parametrii optimi a tuturor actiunilor desfasurate in santier. 

services-3

Verificare si mentenanta

Realizam inspectia echipamentelor pentru determinarea gradului de uzura. Acest tip de activitate se aplica pentru anumite utilaje de productie sau pentru intregul ansamblu, in functie de necesitatile dumneavoastra. Veti obtine un raport privind uzura echipamentelor, solutii pentru stoparea si prevenirea coroziunii, calcularea costurilor implicate si beneficiul privind prelungirea  ciclului de viata.