Pentru rezultate excelente in aplicarea de protectii antiabrazive si anticorozive, va recomandam utilizarea produselor REMALINE. Cresteti ciclul de viata al echipamentelor si suprafetelor, efectuand reparatii rapide si simple cu materialele de protectie la uzura REMALINE.

Pentru protectia suprafetelor in industria miniera, prelucrarea pietrei si a nisipului va recomandam gama de produse REMALOX.

Pentru o rezistenta excelenta la grasimi, hidroliza si impact puternic aveti la dispozitie gama de produse REMATHAN.

Materialele anti abraziune UNILINE asigura protectia perfecta, fiind recomandate in special pentru abraziunea lichida.

Alaturi de materiale aveti la dispozitie si sistemele de adezivi, usor de folosit, ce garanteaza imbinari puternice si sigure. Sistemele de adezivi bicomponenti sunt utilizate cu 4% agent de intarire si dovedesc proprietati foarte bune de imbinare.

Produsele de protectie anticoroziva pot fi furnizate pentru aplicarea ca strat de suprafata (strat de protectie), cat si in straturi mixte, pentru performanta ridicata in protejarea suprafetelor metalice si prelungirea ciclului de viata al echipamentelor.

In functie de suprafata si de nivel de uzura la care aceasta se afla, echipa noastra de specialisti va ajuta sa identificati cea mai buna solutie pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Sunati acum si beneficiati de consultanta gratuita!