May 25, 2016 in Noutati

De ce sa alegeti solutiile potrivite de protectie anticoroziva a suprafetelor

Pentru aplicatiile dumneavoastra specifice, alegerea celei mai potrivite solutii va ajuta sa protejati suprafetele si mai ales investitiile prin:
• Cresterea duratei de functionare a instalatiilor
• Reducerea intreruperilor neprevazute pentru reparatii sau interventii
• Functionarea continua a echipamentelor
• Economii importante la costurile de intretinere
• Solutii tehnice eficiente, cu rezistenta chimica si termica excelenta

Sistemele de protectie anticoroziva formeaza o bariera fizica excelenta intre mediul coroziv si suprafete, protejand materialul de degradare si coroziune.

Pentru mentinerea standardelor de curatenie si igiena in industria alimentara, fara a fi alterata sau afectata calitatea produselor alimentare sau a bauturilor, va propunem produsul pe baza de polimeri ceramici Proguard CN 200 si cauciucul pentru protectie anticoroziva Chemonit 181. Materialele indeplinesc standardele de calitate KTW, atat pentru instalatiile de prelucrare a produselor alimentare, cat si a apei potabile, fiind testate si aprobate in conformitate cu standardele de igiena fizico-chimice cerute.

Cum va ajuta sistemele de protectie la coroziune

Sistemele sunt utilizate in industria alimentara datorita rezistentei excelente pe care o au la actiunea solutiilor de saruri, acizilor organici slabi, solutiilor alcaline, oxidanti. Ofera o protectie excelenta in mediile umede, acide sau alcaline, si le puteti folosi cu succes in industria de prelucrare a laptelui, industria berii, industria sucului, apelor minerale si bauturilor alcoolice.

Suprafetele protejate anticoroziv sunt netede, impenetrabile, cu o rezistenta ridicata, stabile si non-absorbante, garantand curatarea cu usurinta, fara a permite depunerile sau dezvoltarea de microorganisme.

Unde puteti aplica sistemele de protectie anticoroziva in industria dumneavoastra

PROGUARD CN 200 este un material de protectie special compozit ce contine microparticule ceramice, ranforsat cu nano-particule, ce creaza un strat de protectie cu o rezistenta deosebita la abraziune, coroziune si agenti chimici. Se poate aplica cu succes pe o gama larga de suprafete metalice din medii extrem de agresive expuse temperaturilor ridicate.

Protejati cu succes si cu rezultate:
• Rezervoarele de stocare
• Traseele de conducte
• Vasele si recipientii
• Sterilizatoare
• Zonele de procesare

Puteti aplica Proguard CN 200 inclusiv pentru protectia pardoselilor, avand proprietati fizice remarcabile (prin integrarea de particule speciale in matricea polimerului), indeplinind cerintele necesare pentru spatiile industriale, precum industria farmaceutica sau cea alimentara.

pardoseli protectie anticoroziva industria alimentara


Siguranta dovedita pentru industria alimentara

Cea mai importanta calitate a cauciucului dur Chemonit 181 este rezistenta mare la acizi minerali, baze si solutii ale acestora. In mod special acest material este utilizat in instalatiile de obtinere a apei potabile (are certificarea KTW-Germania) si la fel de bine este utilizat si la protejarea bazinelor de inot si a piscinelor (certificarea KSW-Germania), a schimbatoarelor de caldura si boilerelor pentru producerea de apa calda.

Partile metalice expuse atacurilor chimice puternice, mecanice si socului termic, ca bazine de stocare, celule de filtrare, tancuri de amestec, vase pentru tratarea apei, cristalizatoare, instalatii de centrifugare si tevi ale instalatiei pot fi protejate impotriva coroziunii utilizand CHEMONIT 181.

Chemonit 181 pentru protectia suprafetelor in industria alimentara


Caramizi si gresii antiacide pentru industria alimentara

Pentru protectia pardoselilor va recomandam si sistemele pe baza de caramizi si gresie antiacida aplicate impreuna cu mortarul epoxidic EP din gamele Asplit sau Chemokitt.

Pardoselile prezinta o rezistenta deosebita la substantele chimice agresive, in conditii de operare la temperaturi extreme. Aveti la dispozitie si placi dreptunghiulare de diverse grosimi care se aleg in functie de tipul de trafic si de stres chimic si mecanic (tip de trafic).

Descarca acum prezentarea solutiilor pentru protectia anticoroziva a industriei alimentare