Alegerea corecta a protectiilor anticorozive poate conduce la reducerea semnificativa a intreruperilor proceselor si cresterea productiei si a profitabilitatii.

Produsele anticorozive sunt folosite pentru a-ti proteja echipamentele si suprafetele metalice si din beton de actiunea distructiva a factorilor chimici, termici si mecanici.

Alege sistemele de produse potrivite pentru tine. Suntem aici sa te ajutam sa gasesti cea mai buna solutie. Contacteaza-ne

protectie anticoroziva cauciuc Chemoline

Solutii complete de protectie anticoroziva pentru toate sectoarele industriale.

Rasini epoxidice protectie anticoroziva lining

Sistemele de protectie pe baza de rasini anticorozive garanteaza o rezistenta superioara suprafetelor chiar si in medii chimice agresive

Rasini epoxidice protectie metal

Sistemele de protectii anticorozive poliuretanice se caracterizeaza prin aderenta excelenta la suport, rezistenta la trafic intens si impact

placare antiacida cu caramizi antiacide

Alaturi de siguranta crescuta pe care o ofera spatiilor de lucru, sistemele de pardoseli cu placi ceramice au o permeabilitate redusa, sunt usor de curatat si intretinut.

Mortare antiacide placare antiacida

Folositi mortarele si sapele speciale impreuna cu caramizile si gresiile antiacide in sisteme complete de protectie anticoroziva.

protectie anticoroziva polimeri ceramici

Datorita proprietatilor fizice remarcabile, sistemele pe baza de polimeri ceramici ofera o protectie anticoroziva excelenta rezervoarelor si conductelor.