Folositi mortarele si sapele speciale impreuna cu caramizile si gresiile antiacide in sisteme complete de protectie anticoroziva. In acest mod realizati o protectie superioara pentru suprafete, prevenind cu succes atacurile substantelor chimice.
 
Puteti folosi mortarele si sapele speciale ca materiale de inzidire, rostuire, placare, imbinare si nivelare. In toate situatiile mortarele va vor oferi o protectie superioara la rugina, acizi, baze sau abraziune.  Le puteti utiliza in orice conditii de stres chimic, termic sau mecanic, mortarele raspunzand cu succes la cerintele specifice din zonele de productie industriale. 

Mortare antiacide placare antiacida

Gama de Mortare Chemokitt

Mortarele din rasina sintetica CHEMOKITT sunt potrivite in special pentru captusirea rezervoarelor de acid fosforic precum si a celor de decapare si vaselor de reactie.

Sunt optime si pentru instalatiile de acid fosforic, difuzoare de aer, cuptoare cu gaze, sisteme de decapare din industria metalurgica si de galvanizare. Mortarele pe baza de rasini sintetice CHEMOKITT (rezistenta la o temperatura de pana la 250°C), cat si mortarele pe baza de silicat (rezistenta la o temperatura de pana la 900°C), sunt clasificate de o rezistenta excelenta la acizi anorganici si lesie, precum produse chimice organice.

Aplicatii Mortare Chemokitt:

– Statii de tratare a apelor reziduale, canale de scurgere
– Canale de vizitare, colectoare de apa, centrale electrice
– Depozite si ateliere de lucru, linii de neutralizare si decapare
– Industria acidului fosforic si sulfuric
– Industria celulozei, rezervoare de decapare

Gama de Mortare Asplit

Mortarele Asplit se caracterizeaza printr-o rezistenta chimica excelenta chiar si la temperaturi extreme de functionare. Mortarele Asplit sunt produse pe baza de fenol, furan, ester vinilic, ploiester si rasini epoxidice si silicat de potasiu. Mortarele de cimentare cu rezistenta foarte ridicata la uzura sunt de asemenea disponibile pentru stratificarea bazaltului turnat prin topire. Mortarele din gama Asplit sunt utilizate in primul rand in cadrul instalatiilor de acid sulfuric, bazinelor de reactie si multor alte zone.

Aplicatii Asplit:

– Suprafete minerale, cauciuc
– Materiale ceramice rezistente la acizi
– Instalatii de acid sulfuric
– Bazine de reactie

Gama de Mortare Eskanol

Mortarele Eskanol, pe baza de rasini epoxidice, rasini sintetice, rasini furanice, rasini poiuretanice, rasini vinil esterice sunt optime pentru toate aplicatiile industriale precum:

– Zonele de depozitare sau productie
– Fabricile de lapte
– Centrale electrice
– Zone de decapare
– Statii de galvanizare
– Fabrici de vopseluri
– Industria chimica
– Statii de tratare a apei
– Industria hartiei si celulozei

Aplicatii Eskanol:

– Statii de galvanizare, depozite pentru solventi
– Fabrici de vopsea si alte statii chimice
– Depozite pentru solventi
– Statii de tratare a apei, colectoare de apa
– Centrale electrice, depozite, ateliere
– Statii de neutralizare si decapare

Ai nevoie de mai multe informatii? Iti stam oricand la dispozitie cu detalii. Contacteaza-ne!

Tel/Fax: (+4) 021 205 30 20 / (+4) 021 316 91 58
Mobil: (+4) 0747 133 933
E-mail: cristian.gabor@bteam.ro, office@bteam.ro