Echipa B-Team Corrosion Protection  furnizeaza clientilor cele mai eficiente solutii pentru aplicarea de sisteme anticorozive si antiabrazive. La baza intregului proces, fiecare membru al echipei noastre joaca un rol decisiv in dezvoltarea continua a tuturor serviciilor pe care compania noastra le ofera. O viziune comuna ne orienteaza spre atingerea celor mai bune rezultate.

Misiunea noastra nu se incheie odata cu finalizarea proiectelor, acesta reprezinta doar momentul de inceput, pentru ca stam alaturi de clientii nostri in fiecare etapa a dezvoltarii afacerii lor. Ne place sa ne imbunatatim constant procesele de lucru pentru a ne asigura ca suntem la fel de puternici precum clientii nostri.

Cultura si valorile noastre sunt cele care ne definesc ca si companie. Este un angajament pe care ni l-am luat, de a imbunatatii calatoria clientilor in drumul lor spre succes.

Valorile noastre

La B-Team Corrosion Protection ne angajam ca setul nostru de valori fundamentale nu ne definesc doar in teorie, ci ne servesc ca puncte de reper in aspiratia noastra de a deveni zi de zi mai buni.

Unitate

Credem cu tarie ca succesul nostru vine din unitatea echipei nostre, din increderea si suportul pe care ni-l acordam zilnic in toate activitatile noastre. Individual suntem buni, impreuna suntem minunati.

Progres si perseverenta

Ne straduim sa ne imbunatatim continuu activitatile pentru a ne depasi standardele. Apreciem competentele, punctele forte si perspectivele fiecarui membru al echipei, de accea ne incurajam angajatii sa contribuie zilnic cu idei si solutii.

Calitate si eficienta

Ne straduim sa oferim clientilor nostri un avantaj competitiv pe pietele lor, prin servicii de calitate si beneficii pe termen lung. Si apreciem mai presus de toate siguranta oamenilor, de accea ne educam zilnic sa actionam responsabil, pentru securitatea fiecarei echipe cu care lucram.

Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie. Alege sa faci primul pas in consolidarea afacerii tale!

Echipa B-Team Corrosion Protection