La baza intregului proces, fiecare membru al echipei noastre joaca un rol decisiv in dezvoltarea continua a tuturor serviciilor pe care compania noastra le ofera. O viziune comuna ne orienteaza spre atingerea celor mai bune rezultate.

Cu peste 30.000 mp de protectie anticoroziva prin cauciucare si peste 40.000 de mp de alte tipuri de protectie anticoroziva (rasini epoxidice, vopseluri, caramizi si gresii antiacide, polimeri ceramci), activam la nivel global in state precum Germania, Austria, Suedia, Franta sau Arabia Saudita.

Am pariat pe dezvoltarea si experienta noastra de peste 15 ani in echipele cu care lucram, pe valorile noastre, pe incredere si sustinere. Puterea noastra sta in clientii si partenerii nostri si in construirea de relatii de colaborare de lunga durata. Va multumim!

Experienta

Serviciile noastre stau la baza a tot ceea ce facem, de aceea ne straduim sa ne cladim calitatea in jurul celui mai important lucru intr-o afacere: oamenii. Investim in echipe specializate, in relatii si colaborare de lunga durata. Investim in experienta

Relatii

Lucram indeaproape cu partenerii nostri pentru ca suntem mereu dornici sa imbunatatim activitatea si sa gasim in permanenta solutii noi de a ne spijinii clientii. 

Calitate

Apreciem in activitatea noastra eficienta si adaptarea. Cu peste 50 de produse diferite ne mandrim ca putem acoperi protectiile anticorozive si protectiile antiabrazive pentru toate industriile. 

Incredere

stampila3Ne straduim sa iti oferim un avantaj competitiv pe piata pe care activezi, prin servicii de calitate si beneficii pe termen lung. 

B-Team Corrosion Protection este reprezentant oficial al REMA TIP TOP Germania in Romania. 

 

Referinte si Proiecte