Aug 7, 2016 in Noutati

Cum poti garanta o protectie anticoroziva sigura si eficienta pentru suprafetele metalice?

Prima etapa in asigurarea durabilitatii structurilor metalice este reprezentata chiar de selectia si proiectarea materialelor.

Rezistenta la coroziune, testarea in conditiile specifice ale mediului de lucru, proprietatile mecanice, compatibilitatea cu alte componente ale sistemului, si uneori chiar si aspectul, sunt factori pe care trebuie sa ii iei in considerare atunci cand alegi un material potrivit pentru echipamentele tale.

Stabilirea parametrilor de lucru, durata de operare, mentenanta si inspectiile periodice necesare sunt procese care iti vin in ajutor ulterior pentru a garanta un control al coroziunii cat mai eficient.

Pentru a preintampina problemele legate de coroziune aplicati un sistem de protectie anticoroziva eficient, adaptat conditiilor specifice de mediu. Un sistem de protectie anticoroziva va garanteaza prelungirea vietii structurilor metalice, reducand costurile destinate mentenantei sau inlocuirii echipamentelor.

Pentru a alege cel mai bun sistem de protectie la coroziune, va recomandam sa luati in calcul atat stresul chimic existent, cat si pe cel mecanic si termic.

Pentru protectia rezervoarelor de depozitare, a conductelor, cisternelor, pentru statii de desulfurare a gazului, pentru statiile de incinerare deseuri, statii de tratare a apei potabile, puteti alege cu succes protectia anticoroziva prin cauciucare.

Alaturi de protectia la coroziune, protectia prin cauciucare asigura si o rezistenta deosebita la abraziune. Alegeti protectia anticoroziva prin cauciucare acolo unde exista medii severe, atat corozive cat si abrazive. Cauciucurile Chemoline si Chemonit rezista la o varietate de acizi concentrati si sunt alegerea optima pentru temperaturi ridicate si medii puternic abrazive. In plus, elasticitatea materialelor permite aplicarea lor pe majoritatea substraturilor. Foile de cauciuc sunt taiate in dimensiuni si aplicate astfel incat sa corespunda oricaror cerinte (inclusiv formelor neregulate).

Protectie anticoroziva cu cauciuc vulcanizat CHEMOLINE

protectie anticoroziva cauciuc ChemolineCaptuseala cauciucata aplicata poate fi pusa direct in folosinta, fara intarzieri datorate unui eventual proces de vulcanizare, acestea fiind deja vulcanizate. In plus, pot fi usor aplicate, datorita stratului de baza CN care le permite lipirea rapida.

Protectie anticoroziva cu cauciuc CHEMOLINE – ne-vulcanizat sau auto-vulcanizat

protectie anticoroziva cauciuc ChemolineBeneficiati de o protectie sigura chiar si la temperaturi de operare de 120°C dupa vulcanizare.

Protectie anticoroziva cu cauciuc dur CHEMONIT

protectie anticoroziva cauciuc ChemonitDatorita rezistentei remarcabile la acizii concentrati, achizi minerali, baze, solutii apoase sau cloruri, folositi cauciucurile CHEMONITE pentru rezervoare de stocare, cristalizatoare, centrifuge si chiar pentru containerele de depozitare si transport acid clorhidric. Pot fi aplicate cu succes si in industria chimica sau in zonele de prelucrare minereuri.