Ne straduim sa iti oferim cele mai bune servicii si produse. Calitatea serviciilor noastre este atestata atat de exprienta noastra cat si de certificarile primite. Astfel iti garantam siguranta si increderea. 

Cu o gama larga de produse si servicii oferite, acoperim toate ramurile industriale in domeniul protectiei anticorozive: industria chimica si petrochimica, industria energetica, industria farmaceutica, industria alimentara, industria extractiva, industria celulozei si hartiei, industria siderurgica si metalurgica, actionand cu succes si in statiile de tratare a apei si instalatiile de incinerare deseuri.

Solutiile tehnice sunt adaptate cerintelor specifice ale clientilor si ne asiguram in permanenta ca acestia primesc cele mai potrivite materiale de protectie anticoroziva.

B-Team Consult and Services SRL este certificata pentru managementul de mediu, al sanatatii si securitatii ocupationale prin standardele internationaleSR EN ISO 14001:2005, cu nr. certificat: TRR 110 21087 si cu SR OHSAS 18001:2008, cu nr. certificat TRR 126 21087 DE, de catre TÜV Rheinland Romania, organismul de certificare al TÜV Rheinland Group.