In mine se vehiculeaza cantitati mari de materii prime precum minereuri, minerale si carbune. Pentru asigurarea unei productii constante, majoritatea echipamentelor de transport, depozitare si productie trebuie protejate impotriva socurilor puternice, a uzurii si coroziunii.

B-Team Corrosion Protection ofera o gama variata de produse cu rezistenta ridicata la uzura si coroziune, concepute pentru sistemele de manipulare a cantitatilor in vrac din industria miniera.

sigle (2)    Industria sarii sau a potasiului

In mineritul de sare, atat de suprafata, cat si subteran, exista cereri ridicate pentru protectia la uzura si coroziune. Pana si otelul inoxidabil se uzeaza si rugineste in timp scurt.

Va oferim captuseli combinate constand din materiale de protectie la uzura si coroziune de o inalta eficienta.

sigle (2)    Diamond Keramik (beton ceramic)

Ceramica Diamond se poate instala fara imbinari in rezervoare, jgheaburi, filtre si conducte transportoare. Saramura nu poate penetra ceramica WPE Diamond datorita densitatii sale ridicate si structurii de o mare rezistenta la uzura. Instalatia simpla este ideala pentru operatii de suprafata si subterane. Reparatiile se executa cu rapiditate.

sigle (2)    Bazalt turnat

Conductele de transport hidraulic se pot furniza in orice marimi, cu captuseala din bazalt turnat. Toate componentele de conducta sunt prevazute cu sistem de protectie la coroziune inainte de aplicarea bazaltului, astfel incat nu poate aparea nicio deteriorare cauzata de rugina chiar daca apa sarata se infiltreaza pe la imbinarile cap la cap ale cilindrilor din bazalt.

Sistemele de conducte au fost testate la cererea catorva clienti pentru o rezistenta la presiune de pana la 100 bar.

Toate componentele de conducta testate au obtinut rezistenta completa la uzura si coroziune in urma acestui test.

Captuselile ceramice de protectie la uzura sunt aplicate in format de captuseala combinata cu un substrat constand dintr-un sistem de protectie permanenta la coroziune, astfel incat ceramica protejeaza protectia la coroziune impotriva uzurii premature.


industria miniera industria miniera