Reparatii beton 

Oferim solutii tehnice pentru structuri din beton – factori de eroziune, abrazivi si corozivi.

Acestea includ, de exemplu:

Instalatii de canalizare

Structurile din beton ale unei instalatii permanente de tratare, supuse atacurilor chimice corozive cauzate de diverse substante dizolvate in apa.

Produsele antiabrazive sunt superioare datorita structurii realizate dintr-un material extrem de dens, care se comporta mult mai bine decat betonul conventional. Poate aparea o penetrare prin porii betonului si atacuri chimice atat la suprafata cat si in interiorul structurii de beton. Prin aplicarea protectiei acest lucru nu mai este posibil, fiind realizata o protectie a suprafetei complete. 

protectie beton

turnuri de racire

Turnuri de racire

Mai ales in partea de sus a turnurilor de racire, care prezinta atacuri corozive majore in structurile din beton armat din cauza amestecului apei de racire – abur.

Lucrarile de reparatii in aceste zone sunt mari consumatoare de timp si genereaza costuri semnificative.

Gama de produse antiabrazive constituie alternativa eficienta la sistemele existente de reparatii. Datorita structurii sale dintr-un material foarte dens, este posibila o protejare eficienta pe termen lung a structurii din beton armat.

Docuri uscate / Santiere navale

Produsele Diamond sunt produsele perfecte pentru reabilitarea docurilor uscate.

DiaTop este un sistem de pardosire si placare a peretilor de mare densitate si cu o performanta inalta.

Este rezistent la apa de mare datorita structurii sale de o densitate extrem de ridicata.

Cu DiaTop se atinge o rezistenta semnificativ mai mare la compresie si tractiune decat in cazul celor mai bune betoane standard.

Structura rezistenta la uzura si dintr-un material foarte dens poate rezista chiar si in cele mai grele conditii de lucru.

protectie navala

Reabilitare instalatii portuare

Produsele Diamond sunt foarte adecvate pentru reabilitarea rapida si eficienta in toate zonele porturilor maritime, de la zona de incarcare pentru marfuri ambalate si pana la cea de incarcat substante solide in vrac, de la zona recuperare materiale din sectorul containere pana la reabilitarea structurilor din beton de la si din preajma apei de mare.

Produsele Shield se poate utiliza in lucrari de reabilitare la structuri din beton in si in preajma apei.

Produsele DiaConcrete se poate utiliza la reabilitarea zonelor de depozitare si a drumurilor de acces motorizat.

Materialele Produsele DiaTop se intrebuinteaza pentru remedierea podelelor si a drumurilor de acces motorizat cu trafic intens.

Produsele DiaPhalt se intrebuinteaza pentru reabilitarea imbracamintilor rutiere existente si a zonelor de depozitare.

protectie vase navale