Marea parte a echipamentelor de prelucrare din uzinele siderurgice si otelarii necesita captuseli speciale de protectie la uzura din cauza cantitatilor mari de minereu, carbune, cocs, gips, calcar, zgura si deseuri metalice transportate si depozitate.

Procedura de fabricatie permite doar un interval foarte scurt de timp pentru activitatile de intretinere si reparatii. Pentru aceste situatii, B-Team Corrosion Protection ofera solutii metalice si ceramice de protectie la uzura, atat pentru zonele cu temperaturi normale, cat si pentru cele cu temperaturi ridicate, din cadrul fabricilor de prelucrare a fierului si otelariilor.

In baza experientei noastre indelungate in proiectarea, productia si instalarea materialelor de protectie la uzura pentru industria siderurgica, inclusiv pentru industria de prelucrare si turnatorii, putem livra sisteme de protectie la uzura pentru sectoarele de productie cu temperaturi scazute si ridicate.

Pentru instalatiile de desprafuire la cuptoare cu arc electric si cubilouri, putem furniza o captuseala combinata speciala din materiale de protectie la uzura si izolatoare.

Cu ajutorul unui sistem special de izolare, reducem pierderile de energie – de exemplu, la transportoarele pneumatice, cu gaze fierbinti in mediu rece extrem. Pozitionam izolatia la interiorul conductei sau tevii, intre captuseala de protectie la uzura si structura din otel.

protectie industria siderurgica

sigle (2)    Gama de produse standard pentru componentele tubulare:

Pompe
Vane
Compensatoare
Piese de expansiune
Componente distribuitor
Coturi
Piese in Y
Piese in T
Piese in S

protectie antiabraziva industria siderurgica protectie antiabraziva industria siderurgica